Over Schoonmaakbedrijf Zeeland

Een schone (werk)plek en/of bedrijfspand draagt bij aan een goede sfeer, positieve uitstraling van uw bedrijf en een hygiënische omgeving. Natuurlijk kunt u zelf uw kantoor of gebouw schoonhouden, alleen zijn uw eigen mensen hier niet in gespecialiseerd, en daarnaast gaat de schoonmaaktijd ten koste van de normale werktijd. Veel efficiënter is het om een professioneel schoonmaakbedrijf in te huren. En dat is precies waar Schoonmaakbedrijf Zeeland u mee helpt! Bovendien zijn sommige schoonmaakklussen moeilijk of gevaarlijk om zelf uit te voeren zonder de juiste middelen. Ook voor deze klussen zijn wij de geschikte partner.

Professioneel schoonmaakbedrijf Zeeland

Wij zijn een schoonmaakbedrijf in Zeeland dat verschillende mogelijke schoonmaakdiensten levert. We zijn voor u de juiste partij als er hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid wordt verlangd. Of het nu gaat om gevelreiniging, het ramen wassen van uw pand, zonnepanelen schoonmaken, dakkapel reinigen of kantoorschoonmaak. We werken altijd met kwalitatieve milieuvriendelijke middelen. Bovendien werkt Schoonmaakbedrijf Zeeland maatschappelijk verantwoord en respecteren wij milieu en samenleving. Bekijk gerust onze diensten pagina’s voor meer informatie of neem contact met ons op. Wij geven u dan specifiek advies voor uw klus.

Ons werkgebied

Op onderstaand kaartje ziet u wat ons werkgebied is. Zit u buiten dit gebied, kunt u altijd informeren naar de mogelijkheden.
Neem dan contact op via ons contactformulier

Op onderstaand kaartje ziet u wat ons werkgebied is. Zit u buiten dit gebied, kunt u altijd informeren naar de mogelijkheden. Neem dan contact op via ons contactformulier

Ons werkgebied in Zeeland

Contactgegevens

Fortrapastraat 2 ,
4431 BW ‘s-Gravenpolder
Telefoon: 0113-603165

 

Kvk no.: 75354330