Glazenwasser Zeeland

Een betrouwbare glazenwasser die schone ramen en kozijnen verzorgd voor een representatieve uitstraling. Toch is dat niet de enige reden om te kiezen voor professioneel gewassen ramen. Het voorkomt ook vervuiling van algen en mossen, zodat de levensduur van het schilderwerk verlengd wordt. Schoonmaakbedrijf Zeeland is de juiste glazenwasser in Zeeland voor uw ruiten. Streeploos schoon is ons motto. Dit maken wij waar door de juiste middelen en materialen te gebruiken!

Wij produceren zelf het osmosewater met een speciaal filtersysteem. Hierdoor zijn wij in staat optimaal kwaliteit te waarborgen! De glazenwassers van Schoonmaakbedrijf Zeeland kan overal voor schone ramen zorgen, ongeacht de grootte of hoogte van het gebouw. Kunnen we niet direct bij de ruiten komen om uw glas te wassen? Geen probleem! Wij gebruiken dan simpelweg een van onze oplossingen, zoals ladders, hoogwerkers en telescoopsystemen.

Glazen wassen is mensenwerk

Glazen wassen is mensenwerk. Er zijn gebouwen waarvan het glas een standaard formaat heeft en ook makkelijk te bereiken is, zowel buiten als binnen. Maar dat geldt niet altijd voor historische panden, bebouwing in de binnenstad of panden met een bijzondere architectuur. Voor dat soort glas is de beste oplossing een ervaren glazenwasser. Niet alleen kan hij streeploos ramen wassen, maar hij heeft ook de juiste materialen om dit zo efficiënt mogelijk voor elkaar te krijgen.

Ramen wassen met de steel

Niet alle glas is veilig of efficiënt te wassen met de hand. Schoonmaakbedrijf Zeeland werkt daarom ook ‘met de steel’.

Dat betekent dat we gebruik maken van een telescopisch wassysteem. Dit veelgebruikte systeem pompt gedemineraliseerd water omhoog door een uitschuifbare steel. Aan het eind van deze steel is een wasborstel bevestigd waarmee wij uw ramen wassen. Door middel van dit gedemineraliseerde water droogt het oppervlak vlek- en streepvrij op. De maximale hoogte van 13,50 meter die met het systeem bereikt kan worden is een stuk hoger dan met de ladder. Hierdoor is het een efficiëntere manier om ramen te wassen, maar ook veel veiliger, omdat de glazenwasser niet op een ladder hoeft te staan. Dankzij deze voordelen kost deze manier van glazen wassen ook nog eens minder!

Glazen wassen met andere hulp

Er is ook nog glas dat zowel met ladder als met de steel niet te bereiken is. Om dit glas efficiënt te bereiken of als de werkhoogte het noodzakelijk maakt (boven toegestane hoogte van ladders), gebruiken we wat hulp. In deze gevallen gebruiken we hoogwerkers of andere aanwezige voorzieningen, zoals gevelonderhoud installaties en hangladders. De uitvoering van deze werkzaamheden vindt uiteraard geheel plaats volgens de wens van de opdrachtgever, waarbij wij graag advies geven. In overleg wordt een plan opgesteld met betrekking tot de frequentie, precieze omschrijving van het werk en de planning.

Andere diensten

Gevelreiniging
Zonnepanelen
Dakkapellen
Na Calamiteiten