Schoonmaak na brand of andere calamiteiten

 

Stel, er gebeurt iets met uw bedrijfspand of woning: overstroming, brand, waterschade of stormschade. In dat soort gevallen is een gewone schoonmaakbeurt niet voldoende. Met een calamiteitenschoonmaak bent u ervan verzekerd dat uw pand weer helemaal gereinigd wordt, zodat het pand daarna weer opnieuw gebruikt kan worden.

Calamiteitenschoonmaak met Schoonmaakbedrijf Zeeland

Voor een goede schoonmaak na brand of andere calamiteitenschoonmaak heeft u een echte specialist nodig. Deze kan goed gestructureerd en efficiënt de bijzondere schoonmaak regelen. Met de juiste opleiding en ervaring weten onze professionele schoonmakers als geen ander waar ze moeten beginnen bij dit soort extreme klussen. Bovendien weten ze goed hoe ze de schoonmaak moeten aanpakken. Ongeacht of het gaat om waterschade, stormschade of brandschade schoonmaken. Wij beschikken over de ervaring, kennis en materialen om dit goed aan te kunnen pakken.

Van het schoonmaken van uw woning tot een bedrijfspand

DFD verzorgt het schoonmaken na calamiteiten voor uw pand. Of het nu om een bedrijfspand gaat of om uw woning. Wij helpen u om het gebouw weer leefbaar te maken met onze calamiteitenschoonmaak. Het is heel begrijpelijk dat u zelf niet weet wat u het eerste zal moeten schoonmaken en hoe u water-, storm- of brandschade moet schoonmaken. Maak u geen zorgen, maar vraag ons om advies! Wij helpen u graag met schoonmaken, ook extreme klussen zijn voor ons geen probleem. Neem gerust contact met ons op voor hulp met een extreme schoonmaak klus of als u vragen heeft over de mogelijkheden.

Andere diensten