Gevelreiniging

gevelreiniging zeeland

Gevelreiniging Zeeland door Dekker Facilitaire Diensten

In de loop van de tijd kan de gevel van uw pand behoorlijk vervuild raken. Vooral door alle uitlaatgassen en andere luchtvervuiling worden gevels en buitenmuren steeds sneller vies. Dit ziet er niet alleen onaantrekkelijk en niet representatief uit. Het heeft ook nog andere gevolgen voor het gebouw. De vervuiling van gevels kunnen de duurzaamheid van het gebouw beïnvloeden, maar er kan ook schade ontstaan. Om gevelschade te voorkomen is goed gevelonderhoud en gevelreiniging dus essentieel.

Het reinigen en conserveren van gevels voorkomt gevelschade

Door de juiste combinatie van vakkennis, praktijkervaring en een goed kwaliteitssysteem is vastgoedonderhoud bij Dekker Facilitaire Diensten in vertrouwde handen. Ons schoonmaakbedrijf gaat vakkundig te werk bij het reinigen van uw gevel of buitenmuren. De laatste jaren is er een toenemende vraag naar gevelreiniging en het verwijderen van graffiti. DFD is u daarom graag van dienst met onze gespecialiseerde gevelreiniging. Met een gevelreiniger van DFD bent u verzekerd van een schone gevel.

Laat uw gevel reinigen door DFD

Wij kunnen wanden, bestrating en gevels reinigen met behulp van chemie, stoom of hoge druk. Wij doen dit met de borstel (handwerk) of een roterende borstel, maar kunnen ook uw gevel afspuiten met hoge druk spuit. Wij adviseren u graag over gevelreiniging of over het verwijderen van graffiti. Zo weet u altijd waar u aan toe bent wanneer wij uw buitenmuren schoonmaken of uw gevel reinigen.

Neem contact op

Andere diensten