Dakkapel reinigen

Dakkapel reinigen

Een dakkapel is een mooie toevoeging aan een woning, maar door het weer en de uitlaatstoffen kan een dakkapel na verloop van tijd vies worden. Vooral bij de overstek kan veel vuil blijven zitten. Dat doet natuurlijk wel af aan het aangezicht van uw huis. U kunt natuurlijk zelf uw dakkapel reinigen, maar het is veel makkelijker om het een professional te laten doen. Een professioneel schoonmaakbedrijf heeft alle materialen en middelen om te zorgen dat elk hoekje van uw dakkapel wordt schoongemaakt.

Overstek schoonmaken van uw woning

Een overstek beschermt de gevel van water. Een overstek is vaak een overstekend dak of een overstekende goot. Hier kan veel vuil blijven hangen, waardoor een goot ook kan verstoppen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Of het nu gaat om de overstek van een dakkapel of een overstekende goot: Dekker Facilitaire Diensten kan uw overstek schoonmaken en uw dakkapel schoonmaken. Niet alleen is dit belangrijk voor het onderhoud van uw woning, het ziet er ook verzorgd uit.

Laat Schoonmaakbedrijf Zeeland uw dakkapel reinigen

Bij Dekker Facilitaire Diensten beschikken wij over de juiste middelen om veilig uw dakkapel schoon te kunnen maken. Zo hebben wij professionele materialen en schoonmaakmiddelen waarmee wij uw dakkapel vlekkeloos schoon krijgen. Dat scheelt u een hoop moeite en tijd! Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het reinigen van uw dakkapel of uw overstek? Neem gerust contact met ons op, dan adviseren wij u over onze diensten!

Neem contact op

Andere diensten