Diensten

Glazenwasser

Schone ramen en kozijnen zorgen voor een representatieve uitstraling. Toch is dat niet de enige reden om te kiezen voor professioneel gewassen ramen. Het voorkomt ook vervuiling van algen en mossen, zodat de levensduur van het schilderwerk verlengd wordt. Dekker Facilitaire Diensten is de juiste glazenwasser in Zeeland voor uw ruiten. Streeploos schoon is ons motto.

Meer informatie

Gevelreiniging

In de loop van de tijd kan de gevel van uw pand behoorlijk vervuild raken. Vooral door alle uitlaatgassen en andere luchtvervuiling worden gevels en buitenmuren steeds sneller vies. Dit ziet er niet alleen onaantrekkelijk en niet representatief uit. Het heeft ook nog andere gevolgen voor het gebouw. De vervuiling van gevels kunnen de duurzaamheid van het gebouw beïnvloeden, maar er kan ook schade ontstaan.

Meer informatie

Zonnepanelen schoonmaken

Het is van belang dat zonnepanelen regelmatig nagekeken worden en gereinigd worden. Veel huiseigenaren denken dat hun zonnepanelen volledig worden schoongespoeld door een flinke regenbui. Stof, vogelpoep en ander vuil blijven echter achter op de panelen, waardoor het rendement snel achteruit gaat. Wij raden daarom aan: laat regelmatig uw zonnepanelen schoonmaken.

Meer informatie

Dakkapel reinigen

Een dakkapel is een mooie toevoeging aan een woning, maar door het weer en de uitlaatstoffen kan een dakkapel na verloop van tijd vies worden. Vooral bij de overstek kan veel vuil blijven zitten. U kunt natuurlijk zelf uw dakkapel reinigen, maar het is veel makkelijker om het een professional te laten doen.

Meer informatie

Kantoorschoonmaak

Wanneer u onze schoonmaak service inschakelt bent u verzekerd van schone kantoorruimten en een prettige werkomgeving. U hoeft zich nergens zorgen over te maken: wij regelen de gehele kantoorschoonmaak zonder problemen. Ons professionele schoonmaakbedrijf beschikt over de juiste middelen om uw kantoorpand efficiënt schoon te krijgen.

Meer informatie

Calamiteitenschoonmaak

Stel, er gebeurt iets met uw bedrijfspand of woning: overstroming, brand, waterschade of stormschade. In dat soort gevallen is een gewone schoonmaakbeurt niet voldoende. Met een calamiteitenschoonmaak bent u ervan verzekerd dat uw pand weer helemaal gereinigd wordt, zodat het pand daarna weer opnieuw gebruikt kan worden.

Meer informatie